ETNO ATV AVANTURA

FLOTA

About

Našu flotu čine 6 CF Moto 450L kvadova i jedno Arctic Cat ATV vozilo. Kompaktno, čvrsto i sigurno vozilo CFORCE 450L koje u sebi nosi čistokrvni DNK porodice CFMOTO CFORCE porodice. Pouzdan terenac za rekreaciju, nudi neprikosnoveni komfor za vozača i njegovog saputnika. Primeren je za iskusne, ali i za manje iskusne vozače. Sva vozila su XXL veličine namenjena za udobnu vožnju 2 putnika. Naši ATV kvadovi su ozbiljne snažne mašine ali veoma jednostavni za vožnju. Sva vozila su automatik sa elektronskim komandama za 4×4 pogon.

Naši kvadovi su velike i veoma snažne mašine od 450ccm ali znaju biti nezgodni
za kontrolisanje ukoliko se nema iskustva, a misli se da je dovoljno “pritisnuti pun gas”. Takođe, bez obzira na velike, skoro neiscrpne sposobnosti ovih mašina da savladaju skoro svaki prirodni teren, na kraju je ipak glavni ljudski faktor tj. vozač, koji upravlja kvadom.

Stoga su sve naše ATV kvad ture uvek vođene od strane vodiča, koji će vam dati dovoljno korisnih saveta kako bismo u avanturu mogli otići i vratiti se sigurno. Pre početka rute vodiči će vam održati kratku obuku vožnje kvada, što će biti i više nego dovoljno da bez problema vozite celu rutu. Većina naših gostiju kvad vozi prvi put u životu.

"IZVAN ŽURBE DANAŠNJICE, TU SU SAMO VAŠI PRIJATELJI, KVADOVI I VI, U PEJZAŽIMA I PREDELIMA KOJI ODUZIMAJU DAH"

ETNO ATV AVANTURA
About

KONTAKTIRAJTE
NAS

Za detaljnije kontakt informacije
posetite stranicu kontakt

Etno ATV avantura

Selo Ozrem bb
32300 Gornji Milanovac
Srbija

info@atvavantura.rs

www.atvavantura.rs

+381(0) 64 3950415
+381(0) 64 1537157

Etno selo Trbović

Selo Ozrem bb
32300 Gornji Milanovac
Srbija

info@etnoselotrbovic.rs

www.etnoselotrbovic.rs

+381(0) 64 1451355

etno atv avantura

© 2021
contact-section