ETNO ATV AVANTURA

ETNO SELO TRBOVIĆ

About

Etno selo Trbović nalazi se na međi planina Suvobor i Rudnik, u opštini Gornji Milanovac, udaljeno 15 kilometara od centra Gornjeg Milanovca, na oko 100 km udaljenosti od Beograda.

Samo selo izdvojeno je od gradske vreve i idealno je mesto za odmor. Izvan žurbe današnjice, etno selo Trbović vas vraća prirodi. To je mesto na kome se odmaraju i uživaju i oči i duša. Smešteno je u ambijentu šuma, cvetnih livada i voćnjaka, ušuškano i skriveno, omeđeno potocima i izvorima pitke vode.

Na ulasku u etno selo posetioce čeka veliki parking. Parking je prostran i pogodan kako za automobile, tako i za autobuse i ne naplaćuje se.

Apartmani i svi objekti u etno selu Trbović napravljeni su od prirodnih materijala, kamena i drveta, pa se svojom arhitekturom uklapaju u okolinu. U središtu sela smešteni su bazen i ribnjak. Oko njih se nalaze fontane, mostići i letnjikovci sa klupama za odmor, mrežama za spavanje i drugim detaljima.

U jednom od letnjikovaca smešteni su hlebna furuna, roštilj i sačevi, u kojima se spremaju specijaliteti domaće kuhinje za sve goste sela. Pored tih specijaliteta možete probati i hranu iz domaće radinosti: sir, kajmak, džemove i mnoge druge. Svi specijaliteti spremaju se kod nas, ili u okolini i izuetnog su kvaliteta. Voda za piće je izvorska.

Za ljubitelje sporta i rekreacije na raspolaganju su bazen i čamac za vožnju ribnjakom koje mogu koristiti svi gosti sela Trbović. U ribnjaku možete pecati, u dogovoru sa nama. Nudimo vam i mogućnost iznajmljivanja bicikala i četvorotočkaša (kvadova).

"SAMO SELO IZDVOJENO JE OD GRADSKE VREVE I IDEALNO JE MESTO ZA ODMOR. TO JE MESTO NA KOME SE ODMARAJU I UŽIVAJU I OČI I DUŠA"

NAŠI KVADOVI SU SNAŽNA VOZILA, ALI JEDNOSTAVNA ZA UPRAVLJANJE

Čitav rudničko-takovski kraj, u kome je smešteno naše selo, obiluje istorijskim, kulturnim i zanimljivim turističkim destinacijama. Nudimo vam mogućnost fakultativnih izleta na neke od ovih lokacija, koje se nalaze u blizini našeg sela: istorijski kompleks i Muzej Kralja Aleksandra u Takovu, planinu Rudnik, ugašeni vulkan Ostrvicu, manastir Vraćevšnicu, čardake Miloša Obrenovića, Savin izvor i Crkvu Svetog Save na Savincu.

Etno selo Trbović kategorisano je sa četiri zvezdice, što dovoljno govori o kvalitetu naših usluga. Naša najbolja preporuka su gosti, koji kada jednom dođu, uvek se vraćaju!

Više o Etno selu Trbović možete saznati klikom ovde.

NAŠE TURE

Ture organizujemo po suvoborskom kraju, Ozrem - Rajac - Ravna Gora.
U dogovoru sa Vama, možemo organizovati i druge ture.

0000

Pređenih kilometara

00

Organizovanih tura

000

Zadovoljnih gostiju

0000

Časova vožnje

About

KONTAKTIRAJTE
NAS

Za detaljnije kontakt informacije
posetite stranicu kontakt

Etno ATV avantura

Selo Ozrem bb
32300 Gornji Milanovac
Srbija

info@atvavantura.rs

www.atvavantura.rs

+381(0) 64 3950415
+381(0) 64 1537157

Etno selo Trbović

Selo Ozrem bb
32300 Gornji Milanovac
Srbija

info@etnoselotrbovic.rs

www.etnoselotrbovic.rs

+381(0) 64 1451355

etno atv avantura

© 2021
contact-section